Schoonmaakbedrijf en glazenwassers in regio Gent, Oost-Vlaanderen

Wenst u een gratis offerte?

Wenst u meer informatie? Bezoek onze website

Schoonmaakbedrijf Absorb: voor een zorgeloze schoonmaak

Opgeruimd staat netjes

Zoekt u schoonmaakhulp voor het dagelijkse onderhoud van uw kantoren? Die vindt u bij schoonmaakbedrijf Absorb te Ledeberg, Gent. Met discretie en professionalisme zorgen wij ervoor dat uw kantoorruimtes schoon blijven. Dag na dag. Zo werkt uw personeel in de aangenaamste omstandigheden!

 

De spons erover

Wilt u de gemeenschappelijke delen van uw appartement een wekelijkse schoonmaakbeurt geven? Wij poetsen de inkomhal, de lift en de traphal. Of is uw ruwbouw klaar en wordt het hoog tijd voor een eerste grondige schoonmaak? Ons opgeleide personeel neemt die klus graag van u over. Absorb in Ledeberg is tevens een gespecialiseerd glazenwasser.

 

Goede communicatie

Voor alle schoonmaakwerken gebruiken we de beste producten, die u alleen in gespecialiseerde winkels vindt. En dus uitstekende kwaliteit leveren. Vindt u na afloop dat onze service niet voldeed? Dan horen wij dat graag. En komen we kijken waar het beter kan. Een goede opvolging is van groot belang. En communicatie die recht door zee gaat, daar houden wij van.

 

Containerdienst

Naast de schoonmaak van bedrijven, poetsen van ramen, staat Absorb ook in voor het verhuren van containers voor alle soorten afval en stort. Een container nodig? Containerdienst Absorb is uw partner, voor containers in verschillende maten en voor alle doeleinden.

 

Hebt u vragen over stortcontainers & afvalcontainers, glazenwasserij en schoonmaakwerk. Bel nu Absorb te Gent!

Absorb in Gent

Absorb in Ledeberg te Gent is uw partner in schoonmakers, containers en glazenwassers.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Glazenwasserij
Schoonmaakbedrijf
Schoonmaakwerk
Containerdienst
Stortcontainers en afvalcontainers